Nova verzija potpisne aplikacije

Poštovani,

U cilju unapređenja u radu te stabilnosti i sigurnosti internet bankarstva, od ponedjeljka 08.02.2021. biti će Vam dostupna nova verzija potpisne aplikacije internet bankarstva za poslovne subjekte. Za nesmetano provođenje naloga u novoj aplikaciji potrebno je preuzeti i instalirati novu potpisnu aplikaciju.

Nova potpisna aplikacija bit će aktivna od ponedjeljka 08.02.2021., a preuzeti je možete u nedjelju 07.02.2021. poslije 20 sati. Instalacijom nove potpisne aplikacije, stara verzija više neće biti aktivna i neće biti moguće izvršavanje platnih naloga.

1. Obrišite staru aplikaciju Paba Certifikati
U donjem lijevom kutu Vašeg ekrana, desnim klikom na Start otvorite izbornik. U izborniku lijevim klikom odaberite Apps and Features te na popisu instaliranih aplikacija pronađite Paba Certifikati. Lijevim klikom kliknite na aplikaciju i odaberite opciju Uninstall. Po završetku procesa deinstalacije odaberite opciju Zatvori.

 2. Preuzmite novu verziju potpisne aplikacije
https://e.paba.hr/downloads/new/PaBaCertifikati.exe

 3. Pokrenite instalaciju preuzete aplikacije odabirom Instaliraj
Nakon završetka instalacije, umetnite USB uređaj i odaberite Pokreni aplikaciju. Ako je sve ispravno instalirano, na početnom ekranu biti će vidljiv Vaš certifikat.


Napomena: Ako instalacija javlja da već postoji instalirana druga verzija aplikacije i nakon deinstalacije te dalje je vidljiva na popisu instaliranih aplikacija, potrebno je pokrenuti Windows Run dialog, kombinacijom tipki na tipkovnici Start i R, unijeti appwiz.cpl i kliknut ok. Na popisu pronađite Paba Certifikate i pokrenite deinstalaciju.

Detaljne upute za preuzimanje i instalaciju nove potpisne aplikacije opisane su u Uputi za za P@RTNERnet za poslovne subjekte za instalaciju i podešavanje certifikata koju možete preuzeti ovdje.

Za dodatne informacije obratite nam se na broj +385 1 4602 300 ili pošaljite email na e-help@paba.hr.

Vaša Partner banka