Instant platni nalozi

Kako bi svojim klijentima pružila mogućnost korištenja inovativnih i modernih platnih usluga Partner banka je u svoju ponudu uvrstila novi način provođenja nacionalnih platnih naloga u kunama u realnom vremenu.

Od 29. listopada u Hrvatskoj započinje s radom NKS Instant platni sustav te je Partner banka jedna od tri banke koja je među prvima uvela novu uslugu nacionalnih instant plaćanja za fizičke osobe i poslovne subjekte.

Partner banka pristupila je novom platnom sustavu koji klijentima nudi niz prednosti kao što su brzina provođenja transakcije, stalna dostupnost te raspoloživost sredstava primatelju u nekoliko sekundi. Za klijente to znači da će nalozi koji se zadaju kroz NKS Instant platni sustav biti izvršeni u nekoliko sekundi 365 dana u godini. Nacionalna instant plaćanja odnosno instant kreditni transferi izvršavaju  se u gotovo realnom vremenu, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, svaki dan u godini. Maksimalni iznos nacionalnog instant kreditnog transfera je 100.000 kuna.

Instant platne naloge možete zadati on-line P@RTNERnet bankarstvom i u poslovnicama Banke.

Iskoristite prednosti instant plaćanja!

Instant kreditni transfer je moguć između platitelja i primatelja čiji su transakcijski računi u bankama koje su sudionici NKS Instant platnog sustava.

Popis banaka sudionika NKS Inst platnog sustava možete naći na ovdje.